De Jurk voor jou

Laat jouw kleuren voor je spreken

Iedereen heeft van nature een voorkeur voor kleuren. Elke kleur wekt gevoelens, verlangens, interesses of stemmingen op. Zowel bij jezelf, als bij anderen. De kleuren die je draagt, beïnvloeden voor een groot deel jouw uitstraling.
Wat zijn nu de beste kleuren voor mij? Veel mensen weten niet echt het antwoord op deze vraag. We willen best graag kleur bekennen, maar weten niet hoe.
Kleur is niet alleen een kwestie van smaak. Het is ook objectief vast te stellen welke kleuren jou het beste staan. Dit kan d.m.v. het analyseren van je huid, haar- en oogkleur.
Make-up is ook een belangrijk element. Een passende make-up versterkt je natuurlijke uitstraling.

Welk kleurentype ben jij?

Lente-type

Ben jij een lentetype? Dan heb je ‘warm’ blond haar, dus bijvoorbeeld goudblond of honingblond. Het kan ook goed dat je rood haar hebt! Je huid heeft een rode ondertoon, en misschien heb je wel sproetjes?! Je ogen zijn blauw, lichtbruin of groen. Warme, heldere kleuren staan jou het mooiste.

 

De kleuren zijn zacht en fris. Je bent mooi met heldere lichte kleuren. Maak gebruik van je basiskleuren maar vergeet niet je schoonheid te onderstrepen met jouw persoonlijke frisse accenten. Zij geven je wat extra’s.

Zomer-type

Ben jij een zomertype? Je hebt waarschijnlijk een lichte, bleke huid en lichte ogen. Grijze of felblauwe ogen komen ook veel voor. Je haar is lichtbruin of ook blond, maar dan de wat koelere kleuren blond die wat meer een askleur hebben. Of dat echte ‘platinablond’. Jou staan de koele, zachtere kleuren het mooiste.

De kleuren zijn zacht en gedempt. Soms zijn er contrasten maar je kunt ook een totale lichte tot medium uitstraling hebben. Je bent mooi met zachte pastelkleuren met af en toe een donker accent.

Herfst-type

Ben jij een herfsttype? Jij ben iemand die waarschijnlijk makkelijk bruin wordt! Je hebt een warme ondertoon waardoor je huid wat gelig is. Als herfsttype heb je ook bruin haar of donkerblond haar, maar dan wat meer de warmere tinten. Het kan ook goed dat jij rood haar hebt en sproetjes! Je ogen zijn groen of bruin. Kleuren die warm en zacht zijn staan jou het mooiste.

De kleuren zijn diep en warm. Jouw persoonlijke kleuring is intens. Van nature heb je veel kleur in huid, haar en/of ogen. Je kleuren zullen deze prachtige kenmerken nog extra kracht bijzetten. Vergeet vooral je accentkleuren niet.

Winter-type

Ben jij een wintertype? Dan heb je donker haar en een wat blekere, rozige huid of juist een ‘olijfkleurige’ huid. Je ogen zijn helder blauw, grijs, donkerbruin of misschien wel groen. Je haar, oog –en huidkleur hebben een koelere ondertoon. Heldere, koele kleuren staan jou het mooiste.

De kleuren zijn intens en rijk. Vaak zijn er sterke contrasten. Je bent mooi met heldere, diepe kleuren. Maak vooral ook gebruik van levendige accenten. Zij ondersteunen je natuurlijke schoonheid.